Ολιστική συνεδρία

Θα ξεχωρίσω από το πολύ καλό παρακάτω άρθρο, αυτό: 😊
"Κάθε φορά που δίνω μια ολιστική συνεδρία ζηλεύω τον πελάτη μου, επειδή πολύ θα ήθελα και εγώ να αφεθώ στα χέρια ενός αντίστοιχου Θεραπευτή/τριας."


1.png

Τι είναι το Ολιστικό μασάζ
Θεωρώ πως το Ολιστικό μασάζ είναι ένας συνδυασμός Ανατολής και Δύσης.
Ο θεραπευτής/τρια χρειάζεται να γνωρίζει και να συνδυάζει την Ανατολική με την Δυτική γνώση, να έχει επαρκείς γνώσεις ανατομίας, και γνώσεις πάνω σε διαφορετικές τεχνικές όπως, σουηδικό - αθλητικό - βαθέως ιστού - μυοχαλαρωτικό μασάζ, αρωματοθεραπεία, κινησιοθεραπεία, σιάτσου, ρεφλεξολογία, βιοενεργειακό-ρέικι και άλλων τεχνικών

Για να μπορέσει ο Μασάζ Θεραπευτής/τρια να πετύχει ένα ολιστικό αποτέλεσμα χρειάζεται κατάλληλο περιβάλλον και αρκετό χρόνο (από 90’ έως 120’) επειδή η συνεδρία περιλαμβάνει φυσικό σώμα όπως και τα ενεργειακά κέντρα chakras και ενεργειακά κανάλια Nadis.
Όμως πέρα από την εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών, περισσότερο απαραίτητο είναι το άγγιγμα με ενσυναίσθηση, προκειμένου να ανακαλύπτει μπλοκαρισμένα μυϊκά και ενεργειακά σημεία ούτως ώστε να χρησιμοποιεί την κατάλληλη τεχνική για την κάθε περίπτωση.
Ο σκοπός είναι να αγγίξουμε βαθύτερα όχι μόνο το σώμα, αλλά και την ψυχή του ατόμου που εφαρμόζουμε την ολιστική θεραπεία. Να επαναφέρουμε και να διατηρήσουμε την ισορροπία σώματος, ψυχής και πνεύματος.
Το ολιστικό μασάζ δημιουργεί ερεθίσματα-δονήσεις στο σώμα και στο νου του λήπτη που δεν θα ήταν εύκολο να πετύχει μόνος του, δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία που θα ωφελήσει τον λήπτη σε φυσικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο, έτσι σκοπός ενός ολιστικού μασάζ δεν είναι μόνο η θεραπεία από πόνους και ασθένειες…
//Κάθε φορά που δίνω μια ολιστική συνεδρία ζηλεύω τον πελάτη μου, επειδή πολύ θα ήθελα και εγώ να αφεθώ στα χέρια ενός αντίστοιχου Θεραπευτή/τριας.

Via Michail Tsamouras//

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License